Geachte relatie,

 

Na bijna 24 jaar, stopt Autobedrijf Van Noort uit Biest-Houtakker met haar werkzaamheden.

 

Per 31 december 2022 zijn de deuren definitief gesloten. Op de locatie Biestsestraat 42a wordt een nieuwbouwplan ontwikkeld.

 

In januari 1999 begonnen op de oprit van ons huis, daarna naar Biezenmortel, Udenhout en Hilvarenbeek/Tilburg om vervolgens in 2005 neer te strijken in Biest-Houtakker. Daar hebben we de afgelopen 17 jaar met veel plezier het autobedrijf voortgezet. Nooit hebben we de intentie gehad om “groot” te worden omdat onze persoonlijke aanpak met bijbehorende service en specifieke know-how ons handelsmerk werd. Toch hebben we een hele grote klantenkring afkomstig uit alle windstreken van Nederland, stukje België en Duitsland opgebouwd. Dit vonden we zelf erg bijzonder; dat er zoveel liefhebbers zijn van de mooie auto’s van Rover en MG én die de moeite hebben genomen om “helemaal naar de Biest” te komen.

 

Toen de aannemer vroeg of we plaats wilde maken zodat hij een nieuwbouwplan kan ontwikkelen op onze locatie waren we vrij snel tot overeenstemming gekomen: immers zijn alle Rovers minimaal 17 jaar oud, elektrische auto’s gaan het straatbeeld steeds meer bepalen, leeftijd en gezondheid beginnen mee te spelen én er is geen bedrijfsopvolging. 

 

Wij kijken met trots terug op een enerverende periode waar ons bestaansrecht te danken was aan onze fijne en trouwe klanten. Wij willen iedereen die samen met ons de afgelopen 24 jaar mogelijk hebben gemaakt, ontzettend bedanken!

Niet alleen klanten, maar ook leveranciers, familie en vrienden. 

 

We zien uit naar de nieuwe fase in ons leven.