Bel ons: 013 - 5811007 of mail naar info@autobedrijfvannoort.nl

Over ons.

Lees hier meer over Autobedrijf van Noort

Autobedrijf van Noort is gespecialiseerd in de merken MG en Rover. Wij zijn ruim 15 jaar bezig met de verkoop, het onderhoud en de reparaties van deze auto´s. Het gaat daarbij om auto´s met de bouwjaren vanaf begin jaren negentig tot en met 2005, het jaar waarin deze roemruchte merken jammerlijk ten onder gingen (zijn gebracht). We hebben in de loop der jaren een enorme hoeveelheid kennis vergaard door in de praktijk met deze auto’s te werken. Als geen ander kennen we dus de ins en outs, de sterke maar ook zwakke punten. Ook beschikken we over originele diagnose apparatuur en een enorme voorraad gebruikte en nieuwe onderdelen. Kortom is uw MG en/of Rover bij ons in vertrouwde handen en willen wij graag zorg dragen dat u nog jarenlang met veel plezier kunt blijven rijden in uw toekomstige klassieker. Wij zijn er bij gebaat om uw auto zolang mogelijk op de weg te houden, want valt deze weg dan komt er helaas geen nieuwe meer voor in de plaats.

Wat het werken aan deze auto’s zo bijzonder maakt is dat de gemiddelde bezitter ook een echte liefhebber is. Met andere woorden hoeven wij maar zelden aan een afgetrapt exemplaar te werken. De meeste eigenaren koesteren hun trotse bezit en hebben er, vanuit geheel Nederland en Belgie, de (lange)rit naar Biest-Houtakker voor over om deze bij ons te laten repareren/onderhouden. En geloof ons, daar zijn we bijzonder trots op.

Wat veel autobezitters niet weten is dat we uiteraard ook andere merken in onderhoud hebben of hier reparaties aan uitvoeren. Vele MG en Rover bezitters hebben er nog een auto bij. Waarom deze dan ook niet bij de garage in onderhoud waarvan men weet dat betrouwbaarheid vanzelfsprekend is.

Wij voeren in ons bedrijf een `open beleid`. Dat wil zeggen dat u in onze werkplaats mag komen en mee mag kijken wanneer er aan uw auto onderhoud of reparaties worden verricht. Geen geheimzinnig gedoe, geen overbodige reparaties maar goede uitleg en een juist advies over wat we doen en waarom. APK keuringen besteden we uit bij een neutraal APK station. Hier wordt uw auto met de modernste apparatuur gekeurd op een onafhankelijk wijze. Dat wil zeggen dat er bij dit bedrijf geen reparaties plaats vinden. Dit om de onafhankelijkheid van de APK keuring te waarborgen (www.abeelen-apk.nl).

Onze diensten

  • Airco service
  • APK Keuring
  • Banderservice
  • Onderhoud
  • Diagnose
  • Leenauto’s
Back to Top
UA-41957573-1 Descargar musica