Bel ons: 013 - 5811007 of mail naar info@autobedrijfvannoort.nl

Onze diensten.

Verkoop MG & Rover, onderhoud/APK voor alle merken

Wat kunnen we voor u en uw auto betekenen?

Wij voeren in ons bedrijf een `open beleid`. Dat wil zeggen dat u in onze werkplaats mag komen en mee mag kijken wanneer er aan uw auto onderhoud of reparaties worden verricht. Geen geheimzinnig gedoe, geen overbodige reparaties maar goede uitleg en een juist advies over wat we doen en waarom. APK keuringen besteden we uit bij een neutraal APK station. Hier wordt uw auto met de modernste apparatuur gekeurd op een onafhankelijk wijze. Dat wil zeggen dat er bij dit bedrijf geen reparaties plaats vinden. Dit om de onafhankelijkheid van de APK keuring te waarborgen (www.abeelen-apk.nl).

Waarom

  • Open beleid
  • Altijd vooraf duidelijkheid over de kosten
  • Vakkundig personeel
  • De nieuwste diagnose apparatuur
  • Onafhankelijke APK keuringl

Onze diensten

Aircoservice

Het leeghalen, vullen en repareren van uw aircosysteem. Wij doen niet mee aan onzinaanbiedingen waarin u wordt voorgehouden dat uw aircosysteem wordt geserviced. Een aircosysteem is een gesloten systeem dat normaliter geen onderhoud nodig heeft. In de loop der jaren neemt de koelcapaciteit af doordat het koudemiddel langzaam maar zeker is weggelekt. Een nieuwe vulling volstaat dan meestal om het systeem weer goed te laten functioneren, eventueel het interieur van uw auto opgefrist met een schimmel/bacteriëndoder uit een simpele spuitbus.

APK keuring

De jaarlijkse APK keuring wordt door ons uitbesteed aan een neutraal APK keuringsstation (www.abeelen-apk.nl). Dit doen wij al sinds jaar en dag om zo transparant mogelijk te blijven. Wordt uw auto afgekeurd, dan kunt u door middel van een officieel afkeurrapport zien wat afkeurpunten waren. Herkeuring (binnen 14 dagen) is altijd gratis. Wij proberen u niet te lokken met aanbiedingen die ver beneden kostprijs liggen, om dit vervolgens terug te verdienen met (onnodige) reparaties.

Bandenservice

Wij beschikken over nieuwe banden tegen zeer concurrerende (internet)prijzen, maar hebben ook een behoorlijke voorraad goede gebruikte banden. Let wel, gebruikte banden zijn artikelen die snel wisselen van eigenaar, dus deze voorraad is niet altijd goed gevuld.

Onderhoud

Uiteraard is het onderhouden met de juiste middelen, onderdelen en kundigheid van levensbelang voor uw auto. Wij hebben als voorbeeld altijd stuk gelopen motoren liggen uit auto’s van mensen die dachten of vonden dat hun auto geen onderhoud nodig had. Natuurlijk weten wij als geen ander dat goed onderhoud geld kost, dat kunnen wij ook niet veranderen. Maar wij proberen dit voor u wel op een voor u zo voordelig mogelijke manier te doen. Wat niet hoeft of (nog) niet nodig is, doen we niet. Mocht er tijdens een APK of onderhoudsbeurt onverhoopt het een en ander vervangen/gerepareerd moeten worden, dan krijgt u altijd een berichtje van ons. Samen met u overleggen we dan hoe verder te gaan, zodat u, wanneer u uw auto komt ophalen, niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Grote(re) reparaties worden door ons meestal van tevoren aan u digitaal of ter plaatse bij ons geoffreerd, zodat u weet waar u aan toe bent. Maar voor alles geldt……u bent de eigenaar en u bepaalt wat we wel en niet mogen doen.[/iconbox]

Diagnose

Wij beschikken over de originele MG Rover test/diagnose apparatuur, alsmede apparatuur om andere merken aan te kunnen. Indien wij deze apparatuur voor uw auto nodig hebben om een (elektrische) storing op te sporen of om bijvoorbeeld een sleutel in te leren, dan betaalt u hiervoor als klant niets. Ook voor het stellen van andere diagnoses betaalt u niets. Voor beide geldt wel dat u de reparatie(s) aan ons overlaat natuurlijk. Wilt u alleen een diagnose laten stellen door ons, dan kunt u het beste even met ons bellen om te overleggen wat de aard van het probleem is, zodat we u een schatting kunnen geven van de eventuele tijd die we er voor nodig zullen hebben en de kosten die daarmee gemoeid zijn.[/iconbox]

Leenauto’s

Voor mensen die niet in staat zijn om bij ons te wachten of die hun auto langere tijd bij ons achter moeten laten, hebben we leenauto’s klaar staan. Tegen een geringe onkostenvergoeding kunt u hier gebruik van maken. Wij kunnen dit helaas niet kosteloos doen, want deze auto’s kosten ons maandelijks toch behoorlijk wat geld. Gaat u liever met het openbaar vervoer, dan brengen wij u kosteloos naar het station of bushalte. Tip…..Biest-Houtakker ligt aan het begin van De Kempen. Hierin zijn leuke dorpen gelegen met goede fietsroutes. Vele van onze klanten brengen dan ook hun fiets mee. En wat dacht u van Safaripark Beekse Bergen. Wij brengen u er graag naar toe en halen u na een (leuke) dag weer op, terwijl uw auto ondertussen door ons is geserviced. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bij ons wachten. Er is altijd koffie, thee en fris aanwezig, er ligt altijd wel iets te lezen en u kunt gebruik maken van gratis Wifi.

Heeft u vragen of wilt u uw auto in onderhoud bij Autobedrijf Van Noort, bel dan even naar 013 58 11 007 of mail ons.x
Back to Top
UA-41957573-1 Descargar musica